Rejs ud i verden og bliv rig på oplevelser

Der er ingen tvivl om, at rejse er at leve. Selvom sætningen er yderst klichepræget, så er der noget rigtigt ved den. I denne artikel kan du læse om, hvad du egentlig opnår ved at flytte fra Danmark og ud i den store og vide verden. Du vil bl.a. kunne læse om Emil Raun, der har haft stor succes med at tage springet fra Danmark til bl.a. USA og Bologna.

Derfor skal du rejse ud og opleve verden

Der er mange gode grunde til, at du skal rejse og opleve verden. En af de største og bedst grunde er, at du bliver rig på oplevelser. Og disse oplevelser giver dig en bedre forståelse for, hvordan vores store verden hænger sammen. Derudover bliver du også mere attraktiv for virksomheder, der søger personer med udenlandske erfaringer, hvis du for eksempel søger et bestemt job.

Emil Raun fra Varda ApS Jobservice har rejst verden rundt

Emil Raun fra Varda ApS Jobservice har haft stor succes med at rejse ud. Han har bl.a. været 14 måneder i USA, hvor han for alvor kom til at se forsiden og bagsiden af medaljen af det amerikanske samfund. Denne oplevelse var meget givende for Emil Raun, da han før han rejste til USA kun havde hørt om alle fordelene ved landet og altså ikke ulemperne.

Emil Raun har ikke kun været på seriøse rejser. Han har også været så heldig at have overværet alle Danmarks VM kampe i Mexico i 1986. For alle fodboldinteresserede er dette en kæmpe oplevelse – lige meget hvordan Danmark klarede sig.

Der er ingen tvivl om, at Emil Raun har fået en masse oplevelser ud af at rejse ud i verden. Og disse oplevelser kan både bruges i sociale, personlige og faglige sammenhænge.

Reklamer
Rejs ud i verden og bliv rig på oplevelser